Snijders Webdesign
zoeken op website
vrijblijvend gesprek

search engine optimization seoSEO, Search Engine Optimization

Vindbaarheid door Google optimalisatie

Bij het bouwen van een website dient gedegen nagedacht te worden over de vindbaarheid van de website door de zoekmachines zoals Google en Bing.

Dit gedeelte heet de SEO: Search Engine Optimization, daar onderscheidt Google white hat en black hat, eenvoudig verwoord in wat wel en niet mag om beter te scoren bij Google.
Snijders Webdesign past enkel white hat toe tijdens realisatie van uw website.

Voor meer informatie: Wikipedia SEO

webdesign stappen

 

Tijdens het realiseren van de website is het aan de webdesigner om een plan van aanpak toe te passen, Snijders Webdesign past een stappenplan toe om tot een optimaal resultaat te komen.

Door tijdens de realisatie te werken met dit stappenplan en de website te bouwen naar smaak en wens van de klant onderscheidt Snijders Webdesign zich van vele andere webdesigners en reclame bureau's welke voornamelijk streven naar een goed ogend ontwerp.

Snijders Webdesign maakt eerst samen met u een ontwerp welke na goedkeuring verwerkt wordt tot een optimale website met eigenschappen welke uitstekend zijn te doorlopen door de zoekmachines.

Google Adwords

yellow onlineGoogle Adwords is het betaalde gedeelte van Google, deze staat los van hoe goed uw site is te doorlopen door de zoekmachines.
Dit heet de SEA: Search Engine Advertising

Snijders Webdesign heeft zich niet gespecialiseerd in Google Adwords.
Een goed adres voor Adwords: Yellow-online